Визуален тест 9-те пеперуди ще ви помогне да разберете

...
  Визуален тест 9-те пеперуди ще ви помогне да разберете
Коментари Харесай

Визуален тест 9-те пеперуди на желанията

 

 образен тест 9-те пеперуди на желанията

Визуален тест 9-те пеперуди ще ви помогне да разберете кои от вашите черти на характера и дейностите стоят на пътя ви, като по този метод попречват осъществяването на вашите проекти, фантазии и реализиране на задачите.

Визуален тест 9-те пеперуди на желанията

Ето по какъв начин да се подготвите за образен тест 9-те пеперуди на желанията

= Концентрирайте се върху пеперудите означени с номера.

= Изберете си тази, която първа ви „ сграбчи “ окото.

След като си избрахте пеперуда от дървото на желанията, вижте какво обръщение ви праща вашата пеперуда.

# Пеперуда № 1 от образен тест 9-те пеперуди на желанията

Вие, освен сте цялостни с увереност, сила и възторг да работите за реализиране на задачите ви, само че и твърдо сте уверени, че доста зависи от положителното стичане на събитията + вашата лична настройка. И сега ориста е благосклонна към вас! Доверете се на интуицията. В никакъв случай не подценявайте знаците, които ви изпраща Вселената. Ще бъдете отведени до вашия път към фантазиите.

 образен тест 9-те пеперуди на желанията

# Пеперуда № 2 от дървото на желанията

Може би сте построили табиет да стоите в пасивна позиция в живота. Свикнали сте да предприемате дейности, единствено под въздействието на външен напън или притиснати от условия. Ето за какво, с цел да сбъднете фантазията си, би трябвало да бъдете по-организирани, целеустремени, дейни и уверени в себе си.

# Пеперуда № 3 от 9-те пеперуди

Вие сте извънредно мощна персона! Много целенасочен и придирчив човек. Разбира се, вашият мощен темперамент ви оказва помощ да постигнете задачите си. Но, в случай че станете още малко по-оптимистични и изобретателни към живота, бихте могли да реализирате устрема си.

# Ако сте се спрели на пеперуда № 4

Липсата на самообладание и високата импулсивност сигурно ви отклоняват от пътя към фантазиите. Не се надпреварвайте с времето, тъй като няма по какъв начин да го изпреварите. Слейте се със скоростта му. Опитайте се да действате по-обмислено и сдържано. Бъдете непрекъснати и търпеливи. В подобен случай, несъмнено ще съумеете!

# Ако вашето предпочитание е пеперуда № 5

Вие сте доста надарена персона! Почти постоянно шансът е постоянно на ваша страна. За страдание доста постоянно пропускате удобните благоприятни условия, заради баналния табиет да не действате в точния момент. Колкото се може по-често си напомняйте, че под лежащ камък вода не тече. Бъдете дейни.

 Визуален тест 9-те пеперуди на желанията

# Пеперуда № 6 от образен тест 9-те пеперуди на желанията

Една ваша съкровена фантазия ще се сбъдне, само че би трябвало да сте търпеливи и да не пропускате знаците на ориста. Обстоятелствата, нужни за осъществяването на желанието, към момента са в развой на подготовка. Само не се вкопчвайте в концепцията. Позволете си глътка въздух, до момента в който процесът на материализация е в ход. През това време нищо не ви пречи, да се отворите за нови вдъхновяващи хрумвания, които сигурно ще ви обезпечат още изгоди.

# Пеперуда № 7 от образен тест 9-те пеперуди на желанията

Добре ли сте обмислили какво тъкмо сте си поискали от Вселената? Ако не сте сигурни, седнете и на спокоен разум още един път помислете. Припомнете си националната мъдрост: „ Внимавай какво си пожелаваш, тъй като може да се сбъдне “. Дали в действителност желаете тъкмо това, за което мечтаете и подготвени ли сте да го посрещнете? Ако, желаете всичко едновременно – в този момент, незабавно, на момента… Научете се да се наслаждавате на дребните победи по пътя.

# Пеперуда на желанията № 8

Чрез подозрението губите доста от живителните си сили. Представяте ли се какво ще се получи, в случай че силата, която губите за подозрения, по отношение на осъществимостта на вашите фантазии, започнете да я инвестирате в действителни дейности към задачата? Вашата пеперуда ви „ нашепва “ да опитате, и доста скоро ще усетите, че желанието ви е изцяло постижимо. Нужно е деяние!

# Пеперуда № 9 от образен тест 9-те пеперуди на желанията

Вашата пеперуда ви споделя – честито! Вашата фантазия е на път да се сбъдне!  

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР